Akadeemiline Põllumajanduse Selts
Konverentsi TOIT ja TOIDU TOOTMINE ettekanded
3. juunil Eesti Maaülikooli Tehnikamajas (Fr. R. Kreutzvaldi 56) toimunud APSi aastakonverentsi TOIT ja TOIDU TOOTMINE ettekanded. Ettekannete autoriõigused kuuluvad autoritele ja on avaldatud APSi kodulehel nende nõusolekul.
- Olukorrast piima tootmisel ning turustamisel – Märt Riisenberg, Kehtna Mõis OÜ juhatuse esimees
- Viljelussüsteemide mõju kartuli mugulasaagile ja kvaliteedile – Berit Tein, Eesti Maaülikool
- Kartul, teine leib – Aide Tsahkna, Eesti Taimekasvatuse Instituut
- Uuendatud toitumissoovitustest – Mai Maser, Tartu Ülikool
- Kas punane ja töödeldud liha on tõesti kantserogeensed? – Tõnu Püssa, Eesti Maaülikool
- Miks on vaja toiduhügieeni? – Mati Roasto, Eesti Maaülikool
- Mesi ja meesaaduste osakaal meie toitumises – Ellen Pärn, Põllumajandusmuuseum
- Karusloomakasvatuse uuring – Peep Piirsalu, Eesti Maaülikool