Akadeemiline Põllumajanduse Selts
Aastakonverents TOIT ja TOIDU TOOTMINE
Lugupeetud Akadeemilise Põllumajanduse Seltsi liige!
Kutsume Teid 3. juunil Eesti Maaülikooli Tehnikamajas (Fr. R. Kreutzvaldi 56) toimuvale APSi aastakonverentsile TOIT ja TOIDU TOOTMINE. Konverents on pühendatud toidule ja selle tootmisel esinevatele probleemidele. Konverentsi kava leiate APSi kodulehelt. Teaduslikule poolele järgneb seltsi aastakoosolek ning hiljem on võimalik mõtteid vahetada vabamas õhkkonnas. Palume registreeruda hiljemalt 30. maiks, helistades seltsi sekretärile Heli Kiimanile telefonil 731 3454 või saates e-kirja heli.kiiman@emu.ee. Seltsi liikmetele on osavõtt tasuta, mitteliikmetele 5 €, mida on võimalik tasuda kohapeal.
09.30–10.00 | Registreerimine |
10.00–10.10 | Avasõnad – Marko Kass, president |
10.10–10.40 | Aasta maaelukomisjonis – Artur Talvik, Riigikogu maaelukomisjoni liige |
10.40–11.10 | Olukorrast piima tootmisel ning turustamisel – Märt Riisenberg, Kehtna Mõis OÜ juhatuse esimees |
11.10–11.30 | Viljelussüsteemide mõju kartuli mugulasaagile ja kvaliteedile – Berit Tein, Eesti Maaülikool |
11.30–11.50 | Kartul, teine leib – Aide Tsahkna, Eesti Taimekasvatuse Instituut |
11.50–12.20 | Kohvipaus |
12.20–12.40 | Uuendatud toitumissoovitustest – Mai Maser, Tartu Ülikool |
12.40–13.00 | Kas punane ja töödeldud liha on tõesti kantserogeensed? – Tõnu Püssa, Eesti Maaülikool |
13.00–13.20 | Miks on vaja toiduhügieeni? – Mati Roasto, Eesti Maaülikool |
13.20–13.40 | Mesi ja meesaaduste osakaal meie toitumises – Ellen Pärn, Põllumajandusmuuseum |
13.40–14.00 | Karusloomakasvatuse uuring – Peep Piirsalu, Eesti Maaülikool |
14.00 | Seltsi aastakoosolek, albumi APS 95 esitlus (album valmib 10. juuniks, kuid kohapeal on seda võimalik ette tellida) |
Konverentsi kava PDF formaadis
Lugupidamisega APSi eestseisus